Γερμανία

Ντόρτμουντ: Παρουσιάζεται ως ηθικός αυτουργός της... εξέγερσης κατά του Τέρζιτς ο Ρόις

O Mάρκο Ρόις παρουσιάζεται από γερμανικό Μέσο ενημέρωσης ως ο ηθικός αυτουργός της εξέγερσης των αποδυτηρίων στη Ντόρτμουντ, στην οποία οι παίκτες ζητούν την απόλυση του προπονητή, Έντιν Τέρζιτς.

Mε «καζάνι που βράζει» μοιάζουν τα αποδυτήρια της Μπόρουσια Ντόρτμουντ!

Όπως αναφέρει η γερμανική «Bild» οι Βεστφαλοί βρίσκονται σε βαθιά κρίση μετά τo τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη στη Bundesliga, με τα σενάρια απομάκρυνσης του προπονητή, Έντιν Τέρζιτς, να φουντώνουν!

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, στα αποδυτήρια της Ντόρτμουντ ο Μάρκο Ρόις, «ξεσήκωσε» τους συμπαίκτες του προκειμένου να σηκώσουν... μπαϊράκι κατά του 41χρoνου τεχνικού!

Μάλιστα ένα δημοσίευμα και από το γερμανικό Sky Sports, σε εκτεταμένο του ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο αρχηγός της ομάδας, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Χανς-Γιοακίμ Βάτζκε, άσκησαν κριτική στον Τέρζιτς για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Τέρζιτς, υπήρξε τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ μέχρι το 2022, όταν και κάθισε στον πάγκο της και έκτοτε σε 71 ματς, μετρά 40 νίκες 16 ισοπαλίες και 15 ήττες, ενώ «πιστωνεται» και την απώλεια του περσινού τίτλου στην Bundesliga.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x