Γερμανία

Νίκη μετά από 9(!) μήνες για τη Σάλκε

Η Σάλκε επικράτησε 4-1 της ερασιτεχνικής Σβάινφουρτ και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του κυπέλλου Γερμανίας.

Είχε ξεχάσει τι θα πει νίκη. Πολύ λογικό, αφού είχε να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας από τις 4 Φεβρουαρίου 2020, όταν είχε νικήσει 3-2 τη Χέρτα στην παράταση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Γερμανίας.

Εννιά μήνες μετά και αφού μεσολάβησαν 21 παιχνίδια (20 για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο), η Σάλκε έφτασε στη νίκη με 4-1 σε βάρος της ερασιτεχνικής Σβάινφουρτ και πάλι για το κύπελλο και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η Σβάινφουρτ μπήκε καλύτερα και αφού… προειδοποίησε κάποιες φορές τη Σάλκε, την σόκαρε κιόλας στο 37’ με τον Τόμαν. Όμως, η χαρά της κράτησε μόλις δύο λεπτά, αφού ο Ιμπίσεβιτς ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Σεπφ έκανε την ανατροπή, δίνοντας προβάδισμα στους «βασιλικούς μπλε» με 2-1.

Η Σάλκε είχε μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς στο 58’ με τον Σεπφ και παραλίγο να το πληρώσει στο 72’, καθώς η Σβάινφουρτ κέρδισε πέναλτι. Όμως, ο Φάρμαν νίκησε τον Σούλιτς και κράτησε το 2-1. Τελικά, η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 81’ με τον Σεπφ, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86’ ο Ράμαν.

Η κλήρωση της επόμενης φάσης θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου, ενώ οι αγώνες, που είναι νοκ άουτ, θα διεξαχθούν το διήμερο 22-23 Δεκεμβρίου.

Οι 32 ομάδες που προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας:

Μάιντς
Αϊντραχτ Μπραουνσβάιγκ
Λειψία
Όσναμπρικ
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Άουγκσμπουργκ
Μπόχουμ
Βόλφσμπουργκ
Γκλάντμπαχ
Γκρόιτερ Φιρτ
Κολονία
Ουλμ
Φορτούνα Ντίσελντορφ
Ουνιόν Βερολίνου
Βέρντερ Βρέμης
Χοφενχάιμ

Χόλστεν Κίελ
Στουτγκάρδη
Σαντχάουζεν
Έλφερσμπεργκ
Λεβερκούζεν
Πάντερμπορν
Ρέγκενσμπουργκ
Βέχεν Βισμπάντεν
Φράιμπουργκ
Ντάρμσταντ
Ντιναμό Δρέσδης
Ανόβερο
Ροτ-Βάις Έσσεν
Μπορούσια Ντόρτμουντ
Μπάγερν Μονάχου
Σάλκε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x