Γερμανία

«Του φτιάξαμε μια… Allianz Arena από σοκολάτα και δεν την άγγιξε»: Manager ξενοδοχείου μιλά για τον Χάρι Κέιν!

Ο manager του ξενοδοχείου που κατέλυσε ο Χάρι Κέιν τον πρώτο του καιρό στο Μόναχο, μίλησε για τον Άγγλο φορ με εξαιρετικά λόγια, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους λιγότερο απαιτητικούς επισκέπτες.

Μπορεί ο Χάρι Κέιν να έχει... διαλύσει τα πάντα στη Γερμανία με 21 γκολ σε 15 ματς πρωταθλήματος, όμως παραμένει ένας προσγειωμένος χαρακτήρας, τουλάχιστον σύμφωνα με τον manager του ξενοδοχείου το οποίο κατέλυσε ο Άγγλος το πρώτο του διάστημα στο Μόναχο.

Ο Ντομινίκ Ράινερ, όπως είναι το όνομά του, μίλησε για τον Κέιν ως πελάτη, τονίζοντας πως ήταν ένας από τους λιγότερο απαιτητικούς επισκέπτες που είχε ποτέ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα... τρελά χρήματα που πλήρωσε ο Άγγλος σταρ για τη διαμονή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν σίγουρα ένας από τους πιο δημοφιλείς τακτικούς επισκέπτες που είχαμε ποτέ μαζί μας, Στο τέλος χαιρέτησε κάθε συνάδελφο με μια χειραψία και το όνομά τους. Ήταν ένας από τους πιο προσγειωμένους καλεσμένους που είχαμε ποτέ. Κάναμε κάτι ξεχωριστό μόνο για τα παιδιά του όταν ήταν εκεί. Στήσαμε διάφορα παιχνίδια στο δωμάτιο για να παίξουν, για παράδειγμα.

Τους επετράπη επίσης η αποκλειστική χρήση της πισίνας στη βεράντα του τελευταίου ορόφου. Αλλά ο Χάρι δεν έχει ζητήσει υπερβολικές χάρες για τον εαυτό του. Όταν του ετοιμάσαμε μια μεγάλη Allianz Arena από σοκολάτα όταν έφτασε, επέστρεψε στο ζαχαροπλαστείο ανέγγιχτη. Μάλλον ήταν πολύ ζάχαρη γι' αυτόν.

Όσον αφορά την τιμή, να ξέρετε ότι ο Χάρι έλαβε έκπτωση ως μακροπρόθεσμος καλεσμένος, οπότε πλήρωσε λιγότερα από 4000 ευρώ τη βραδιά. Σχετικά με το έργο τέχνης: Υπήρχαν φωτογραφίες από τα βουνά της Βαυαρίας στο δωμάτιο του Χάρι! Ας ελπίσουμε ότι ένιωθε σαν στο σπίτι του εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x