Δηλώσεις για το δικό του μέλλον στην εθνική Ισπανίας, αλλά και του Ζεράρ Πικέ έκανε ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος εξέφρασε τη θέληση του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, όμως δεν γνωρίζει τι θα συμβεί με τον συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα.

«Νομίζω θα είναι δύσκολο να ξεκαθαριστεί η υπόθεση του Πικέ» είπε ο Μπουσκέτς και τόνισε πως αυτή η χρονική στιγμή είναι η πιο δύσκολη του στην Εθνική, αφού υπάρχει τεράστιο κλίμα αβεβαιότητας μετά το δημοψήφισμα της Καταλονίας:

«Αυτή είναι η πιο δύσκολη περίοδος μου στην Εθνική ομάδα. Δεν έχουν υπάρξει ακόμα συζητήσεις για το θέμα του Πικέ. Δεν ξέρω αν ο Πικέ έχει μιλήσει με τον Ράμος, πάντως δεν είναι μια συνηθισμένη κατάσταση».

Φυσικά, δεν μπορούσε να αποφευχθεί η ερώτηση και για το δικό του μέλλον στους «φούριας ρόχας», αφού και ο ίδιος είναι Καταλανός, με τον μέσο της Μπαρτσελόνα να τονίζει πως θα συνεχίσει ό,τι κι αν συμβεί.

«Νομίζω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για πολλά χρόνια ακόμα με την εθνική ομάδα» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ