Γαλλία

«Βυθίστηκε» η Λοριάν, ανέβηκε η Τρουά

Η Τρουά θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο στην πρώτη κατηγορία του Championnat αντί της Λοριάν μετά το 0-0 που της απέσπασε στη Βρετάνη στο δεύτερο τελικό των πλέι άουτ.

Λοριάν και Τρουά ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στη Βρετάνη στον δεύτερο μεταξύ τους τελικό των πλέι άουτ παραμονής-ανόδου στη Ligue 1 του Championnat, αποτέλεσμα που ευνόησε τους φιλοξενούμενους μετά τη νίκη τους με 2-1 στην έδρα τους την περασμένη Πέμπτη και, έτσι, επιστρέφουν στα μεγάλα «σαλόνια» μετά από ένα χρόνο απουσίας, ενώ οι γηπεδούχοι την αποχωρίζονται για πρώτη φορά ύστερα από το 1998, ακολουθώντας στη Ligue 2 τις Νανσί και Μπαστιά.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς, η Λοριάν πίεσε από την αρχή μέχρι το τέλος, όμως δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ που θα της έδινε το «εισιτήριο» παραμονής.


ΛΟΡΙΑΝ: Λεκόμτ, Μορέιρα, Πιμπερνέ, Σιανί, Λε Γκοφ, Λοτοά (58' Καμπό), Μβουεμπά, Μεσλούμπ (66' Καφού), Ουαρίς, Φιλιποτό (75' Αλιαντιέρ), Μουκάντζο

ΤΡΟΥΑ: Σαμασά, Κορντοβάλ, Ζιραντό, Ερέλ, Ομπιάνγκ, Τιάγκο Σαβιέρ, Αζαμούμ, Ντινγκομέ, Γκρασντίρ (84' Τινάν), Ντιαρμπό (80' Κονφέ), Νιαν (70' Νιβέ)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x