Αγγλία

Τσαν: «Πρέπει να είμαστε σκληροί στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ»

Την «σκληρή» τους πλευρά πρέπει να δείξουν οι παίκτες της Λίβερπουλ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Έμρε Τσαν, ο οποίος χαρακτήρισε το ντέρμπι ως ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς.

Στην σκληράδα που θα δείξει η Λίβερπουλ θα κριθεί, σύμφωνα με τον Έμρε Τσαν, το ντέρμπι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γερμανό διεθνή να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί στο 100% τις ευκαιρίες που θα της δοθούν. Παράλληλα, χαρακτήρισε το εν λόγω παιχνίδι ως υπερβολικά δύσκολο.

«Θα είναι ένα πάρα, πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τη φετινή σεζόν. Ξέρουμε, όμως ότι είμαστε κι εμείς δυνατοί και ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι» δήλωσε ο Τσαν στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων» και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να είμαστε σκληροί στα τάκλιν μας, και παράλληλα να προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι και να σκοράρουμε όταν μας δοθεί η ευκαιρία. Θα δούμε τι θα γίνει».

Παράλληλα, ο Γερμανός διεθνής τόνισε ότι είναι πολύ κομβικό και το «Άνφιλντ» σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά και γενικότερα πολύ σημαντικό στην ψυχολογία της ομάδας του όταν αγωνίζεται στην έδρα της.

«Είναι πάντα ξεχωριστό να παίζεις στο Άνφιλντ και τώρα ειδικά απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενώ έχουμε να παίξουμε αρκετές εβδομάδες την έδρα μας είναι ακόμα περισσότερο. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για το ντέρμπι και για να ξαναπαίξουμε στο Άνφιλντ» είπε χαρακτηριστικά ο Τσαν.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x