Super League 2

Παρουσίασε μεταγραφές και φανέλα ο Απόλλων Σμύρνης! (pics)

Τα 17 νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, τη νέα προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και τις καινούργιες εμφανίσεις παρουσίασε ο Απόλλων Σμύρνης στα υπερσύγχονα γραφεία του.

Στο πλαίσιο της σημερινής παρουσίασης, ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Σπανός μίλησε σχετικά με τους στόχους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που δημιουργείται εξαιτίας της καθυστέρησης έναρξης της Football League.

Αναλυτικά, όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός: «Νιώθω σαν να βρίσκομαι εδώ πολλά χρόνια, ο στόχος μας είναι ένας και δεδομένος. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με τεράστιο όνομα. Φυσικός μου χώρος δεν είναι αυτός εδώ, αλλά το γήπεδο. Ευχή μου τον Μάιο να μιλήσουμε και πάλι έχοντας καλά νέα».

Παράλληλα, τόνισε: «Δεν μας αρέσουν τα πολλά λόγια, θέλουμε παιχνίδι με το παιχνίδι λεπτό με το λεπτό να κατακτήσουμε αυτό που δεν πέτυχε η ομάδα τα τελευταία χρόνια».

Ενώ για το θέμα της καθυστέρησης της Football League επεσήμανε: «Λειτουργούμε σε πρότυπα Superleague, και θέλουμε όποτε ξεκινήσουμε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Φυσικά, η καθυστέρηση πηγαίνει πίσω τον προγραμματισμό της ομάδας».

Για τη φετινή σεζόν αλλά και για τη διαδικασία στελέχωσης του ρόστερ μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα κ. Παύλος Μυροφορίδης:« Η ομάδα χτίστηκε με μεράκι και αγάπη και είμαι σίγουρος πως οι παίκτες ξέρουν που βρίσκονται. Βασικό είναι πως ξέρουμε τι θέλουμε να κατακτήσουμε και αυτό δεν γίνεται με λόγια αλλά με έργα».

Τέλος, τόνισε: «Φέτος δημιουργήσαμε μια ομάδα με μέταλλο, μια ομάδα που θα αρέσει σε όποιον την παρακολουθεί, ενώ θα λατρέψει και ο κάθε αντίπαλος. Έχουμε παίκτες που εκτός σπουδαίοι αθλητές είναι και καλοί χαρακτήρες που ξέρουν να σέβονται. Αν αποτύχουμε, δεν θα φταίει κανένας άλλος παρά μόνο εμείς».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Μπελιάς μίλησε για το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την έδρα του Απόλλωνα: «Το θέμα για εμάς έχει τελειώσει και η απόφαση της διοίκησης είναι ειλημμένη. Ευχαριστούμε για τον Πανιώνιο που μας αγκάλιασε και μας βοήθησε, συναντήσαμε πραγματικά μια οικογένεια. Δεν θέλαμε να αγωνιζόμαστε σε ένα γήπεδο σε κακή κατάσταση για αυτό προτιμήσαμε τη Ν. Σμύρνη, η ΠΑΕ δεν εξαρτάται από κανέναν παρά μόνο από της δικές της ενέργειες».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x