Europa League

«Δάγκωσαν» στις καθυστερήσεις οι νυχτερίδες! (video)

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Βαλένθια ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κράσνονταρ και πήρε μια σπουδαία πρόκριση στους «8» του Europa League.

Η Βαλένθια πήγε στη νότια Ρωσία με σκοπό να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 από το πρώτο παιχνίδι επί της Κράσνονταρ και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Οι «νυχτερίδες» παραλίγο να την πατήσουν, καθώς είδαν τους γηπεδούχους να ανατρέπουν την εις βάρος τους κατάσταση και να είναι μια ανάσα από μια σπουδαία πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.

Τα λεπτά περνούσαν και το 0-0 παρέμενε στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου. Με αυτό το αποτέλεσμα η Βαλένθια έπαιρνε το εισιτήριο. Όμως, ένα μαγικό του Σουλεϊμάνοφ στο 86’ ήταν αυτό που έδωσε το προβάδισμα στην Κράσνονταρ και σόκαρε την ισπανική ομάδα. Με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα συστημένη στο δεξί «παραθυράκι» για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει, όμως, την τελευταία τους λέξη. Οι Ισπανοί δεν τα παράτησαν και βγήκαν μπροστά με σκοπό να απαντήσουν. Τα κατάφεραν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η μπάλα έφτασε στον Γκονζάλο Γκέδες και αυτός με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή σκόραρε για το τελικό 1-1 που έδωσε μια μεγάλη πρόκριση στη Βαλένθια, έστω και στο… παρά πέντε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x