Champions League

«Δαγκωτό» Ολυμπιακό ψηφίζει ο Μουρίνιο

Πρόκριση στον Ολυμπιακό και τον φίλο του Μάρκο Σίλβα, ευχήθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Όχι, δεν αγάπησε ξαφνικά τους Πειραιώτες ο «Special One», αλλά ας όψεται η κόντρα του με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Η κόντρα του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Αρσέν Βενγκέρ είναι γνωστή. Χρόνια τώρα… Και σε κάθε ευκαιρία, οι δύο άνδρες «βγάζουν τα μαχαίρια», όπου βρεθούν κι όπου σταθούν!

Η τελευταία αφορμή δόθηκε στον Πορτογάλο τεχνικό της Τσέλσι, όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες της Άρσεναλ να προκριθεί στους «16» του Champions League. Ως γνωστόν, οι «κανονιέρηδες», που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό, χρειάζονται νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ από 3-2 και πάνω, είτε με δύο γκολ διαφορά.

Άλλο που δεν ήθελε ο «Special One» για να καρφώσει τον άσπονδο φίλο του, τον Αλσατό τεχνικό των Λονδρέζων και να αποκαλύψει την φιλία που έχει με τον συμπατριώτη του και προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

«Πάντα θέλω να συνεχίζουν οι αγγλικές ομάδες. Αλλά, η Άρσεναλ βρίσκεται σε έναν όμιλο, όπου ένας φίλος μου, ο Μάρκο Σίλβα, είναι προπονητής του Ολυμπιακού» τόνισε και πρόσθεσε: «Θα ήταν φανταστικό για την καριέρα του παιδιού να περάσει τον όμιλο. Θέλω να είμαι ειλικρινής και θα πω ότι θέλω ο Μάρκο Σίλβα και ο Ολυμπιακός να προκριθούν στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x