Γενικά

Δάκρυσε ο Αγουέρο

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Κουν Αγουέρο, που έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος κατά τη διάρκεια του ματς Αργεντινή-Εκουαδόρ και ο τραυματισμός του θα τον αφήσει ένα μήνα εκτός δράσης.

Μόλις 22 λεπτά πρόλαβε να αγωνιστεί ο Κουν Αγουέρο στην ήττα της Αργεντινής από το Εκουαδόρ το βράδυ της Πέμπτης.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τραυματίστηκε στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού και φαίνεται πως για ένα μήνα δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, κάτι που έρχεται σε χρονικό σημείο που βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Μάλιστα, αμέσως μόλις έγινε το… κακό, ο Αργεντινός δάκρυσε από τους πόνους και στη συνέχεια αναγκάστηκε να αποχωρήσει σε φορείο αφού δεν ήταν καν σε θέση να πατήσει το πόδι του.

inner

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Σίτι, της οποίας ο μάνατζερ Μανουέλ Πελεγκρίνι ανησυχεί ιδιαίτερα αφού είχε χάσει και νωρίτερα στη σεζόν τον παίκτη εξαιτίας προβλήματος στο γόνατο, υπάρχει η εξής ανακοίνωση:

«Ο Σέρχιο Αγουέρο άντεξε 22 λεπτά στον εναρκτήριο αγώνα της Αργεντινής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στο Εκουαδόρ. Ο επιθετικός της ομάδας, ο οποίος σημείωσε πέντε γκολ στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, έπεσε στο έδαφος κρατώντας το αριστερό του πόδι ενώ κυνηγούσε μια μπαλιά. Ο πρώην ποδοσφαιριστής μας, Κάρλος Τέβες, αντικατέστησε τον Κουν που μετά τις πρώτες βοήθειες αποχώρησε με φορείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x