Αγγλία

Δανεικός στην Μπέρνλι ο Φλάναγκαν!

Στην Μπέρνλι θα αγωνίζεται ο Τζον Φλάναγκαν τη σεζόν 2016/17, αφού η Λίβερπουλ συμφώνησε με το σύλλογο, που ανέβηκε φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, για δανεισμό ενός χρόνου.

Δανεικός για ένα χρόνο στην Μπέρνλι θα αγωνιστεί ο Τζόν Φλάναγκαν. Ο αμυντικός, που ανήκει στη Λίβερπουλ, θα βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας που ανέβηκε φέτος από την Τσάμπιονσιπ, ύστερα από συμφωνία των δύο ομάδων.

Ο 23χρονος Τζον Φλάναγκαν, πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά τη σεζόν 2013/14, αλλά μια συσσώρευση υγρού στο γόνατό του, τον ταλαιπώρησε και δεν μπόρεσε να επαναλάβει τις εμφανίσεις του, μένοντας εκτός ολόκληρο το 2014/15. Επανήλθε τη σεζόν 2015/16 και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Έξετερ παίζοντας μόλις σε πέντε παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του, όμως, δείχνοντας την εκτίμηση προς το πρόσωπό του και με εισήγηση του Γιούργκεν Κλοπ, ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι και το τέλος της σεζόν 2018/19.

Ο δανεισμός του στην Μπέρνλι γίνεται προφανώς για να μπορέσει να πάρει παιχνίδια και να επανέλθει δριμύτερος στο ρόστερ της Λίβερπουλ από την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x