Γενικά

Zεστάθηκαν με... σούπα Δανία και Ελβετία

Kόλλησαν στο κρύο και στο... μηδέν Δανία και Ελβετία! Σε ένα κακό ματς στο «Πάρκεν» οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν σε φιλική αναμέτρηση (0-0) με τους Ελβετούς να χάνουν τον Ζόμερ στο 37'.

Σούπα για το... κρύο στην Κοπεγχάγη! Σε ένα κακό ματς στο «Πάρκεν» Δανία και Ελβετία κόλλησαν στο ψύχος και έμειναν στο 0-0 σε φιλική αναμέτρηση.

Ελαφρώς καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι με τον Μουράτ Γιακίν να παρατάσσει πολλούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές και τον Κάσπερ Χιούλμαντ να δίνει ξανά φανέλα βασικού στον Ράσμους Χόιλουντ.

«Συναγερμός» στις τάξεις της Ελβετίας αλλά και της Ίντερ, καθώς στο 37' ο Ζόμερ αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Παρά την κατοχή που είχε η Ελβετία οι Δανοί ήταν εκείνοι που έχασαν τις δυο καλύτερες στιγμές του ματς.

Αρχικά στο 61ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε εξαιρετικό σημείο εκτός περιοχής με τον Έριξεν να εκτελεί προς την εστία και τον Εμβογκό να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ στο 72' ο Χόιλουντ αστόχησε από πλεονεκτική θέση με το ματς να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Τα Νησιά Φερόε θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση η Δανία την Τρίτη (26/3) στο Δουβλίνο θα ταξιδέψει η Ελβετία για να αντιμετωπίσει την ίδια μέρα την Ιρλανδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x