Γενικά

Γκολ και… Μπέντνερ! (video)

Τα λάθη που έκαναν οι Δανοί στην άμυνα διόρθωνε στην επίθεση ο Νίκλας Μπέντερ. Με χατ-τρικ ο 27χρονος φορ πήρε στις πλάτες την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη 3-2 στο Άαρχους στο φιλικό με τις ΗΠΑ.

Ιδανική εικόνα για φιλικό ματς είχε το Δανία – ΗΠΑ στο Άαρχους, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν στο φινάλε την κατάσταση και να φτάνουν στη νίκη με σκορ 3-2.

Οι Αμερικανοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον τα αμυντικά κενά της ομάδας του Όλσεν και την έβαλαν πίσω στο σκορ με όμορφο τελείωμα του Άλτιντορ στο 19ο λεπτό. Παρά το «σοκ» του γκολ οι Δανοί δεν το έβαλαν κάτω, συνήλθαν άμεσα και έπειτα από πίεση διαρκείας ο Μπέντνερ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τελείωμα από κοντινή απόσταση στο 33’. Οι ΗΠΑ, αν και δεν ήταν καλύτερες, κατάφεραν να βρουν και πάλι τον δρόμο προς την εστία του Ριμάντο με τον Γιόχανσον στο 66’.

Από εκεί και πέρα το ματς εξελίχθηκε σε προσωπική υπόθεση του 27χρονου επιθετικού της Βόλφσμπουργκ. Πρώτα ισοφάρισε για δεύτερη φορά στο 83’ κι εν συνεχεία χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο 90+1ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 στο Άαρχους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x