Stoiximan Super League

Δάρας: «Μέσα στους στόχους του ο Πανιώνιος»

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, έδωσε το στίγμα του εν όψει της συνέχειας, τονίζοντας ότι οι «κυανέρυθροι» είναι εντός των στόχων τους.

Δεν πτοείται!

Ο Χρήστος Δάρας τόνισε ότι ο Πανιώνιος, που το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση, βρίσκεται εκτός στόχων και ότι κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη για τρίτη σερί χρονιά.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο συνέδριο της UEFA που παρακολούθησε…

«Με την διπλή ιδιότητα που έχω στον Πανιώνιο θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ ωραίο συνέδριο, το οποίο έγινε και στην χώρα μας. Ήταν και μία προβολή στην Ευρώπη για τους Έλληνες ιατρούς των ομάδων της Σούπερ Λιγκ», ανέφερε αρχικά στη Nova για να προσθέσει: «Και μόνο που το πανευρωπαϊκό συνέδριο της ΟΥΕΦΑ έγινε στη χώρα μας φτάνει σαν μία διαφήμιση».

Τέλος, για την πορεία του Πανιωνίου δήλωσε: «Ο Πανιώνιος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται μέσα στους στόχους της. Βρισκόμαστε στην 5αδα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στον σύλλογο, να βγει για τρεις συνεχόμενες χρονιές στην Ευρώπη. Ευτυχίσαμε φέτος να πάμε καλά στο Κύπελλο. Φέτος πάμε καλά και στο πρωτάθλημα, είμαστε σε θέσεις Ευρώπης και πάμε καλά στο Κύπελλο, όπου ελπίζουμε να περάσουμε τώρα στους 4 του θεσμού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x