Stoiximan Super League

Δάρας: «Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για την υπόθεση Σάμαρη»

Θέση για την καταγγελία του Κων. Τσακίρη σχετικά με το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρούσε ο Πανιώνιος για τον Ανδρέα Σάμαρη και το οποίο φέρεται να πουλήθηκε για άγνωστο ποσό πήρε ο Χρήστος Δάρας.

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί η καταγγελία του Κωνσταντίνου Τσακίρη, ο οποίος ανέφερε ότι ο Πανιώνιος πούλησε για άγνωστο ποσό το ποσοστό μεταπώλησης (25%) που διατηρούσε για τον Ανδρέα Σάμαρη, μία εβδομάδα προτού ο παίκτης παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα έναντι 10 εκατ. ευρώ (θα έπαιρνε τα 2,5 ο Πανιώνιος)!

Ο νυν πρόεδρος των Νεοσμυρνιωτών, Χρήστος Δάρας, έκανε λόγο για «προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων», ξεκαθάρισε πως η υπόθεση αφορά την προηγούμενη διοίκηση του συλλόγου και έστειλε μήνυμα πως όσοι την αποτελούσαν «θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη» για τις πράξεις τους.

Αναλυτικά η δήλωση Δάρα

«Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, σχετικά με την πώληση του ποδοσφαιριστή Σάμαρη και του ποσοστού μεταπώλησης που κατείχε ο Πανιώνιος. Θέλω να τους πληροφορήσω ότι η υπόθεση αφορά στην προηγούμενη διοίκηση, η οποία είναι υπόλογη στον κόσμο του Πανιωνίου και θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x