Ισπανία

Δε σταματάει να σκοράρει η Ρεάλ

Μία μηχανή που δε σταματάει να σκοράρει ποτέ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζινεντίν Ζιντάν να πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό αυτή την επιτυχία.

Μία απρόσμενη ήττα ήρθε το βράδυ της Τετάρτης για τη Ρεάλ Μαδρίτης, από τη Βαλένθια (2-1). Η «βασίλισσα» δεν κατάφερε ούτε τώρα να βάλει τέλος στην κατάρα που τη θέλει να μη φεύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Μεστάγια».

Ωστόσο έμεινε ζωντανή στο να καταρρίψει ένα ακόμη ρεκόρ. Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στις «νυχτερίδες» εξασφάλισε το 43ο συνεχόμενο παιχνίδι,σε όλες τις διοργανώσεις, στο οποίο η Ρεάλ πετυχαίνει γκολ.

Έτσι σε περίπτωση που οι «μερένχες» καταφέρουν να σκοράρουν κόντρα στη Βιγιαρεάλ την Κυριακή και έπειτα ενάντια στη Λας Πάλμας την άλλη βδομάδα, θα ξεπεράσουν το ρεκόρ των 44ων συνεχόμενων καρποφόρων αγώνων που κρατάει η Μπαρτσελόνα από το 1944!

Τέλος να αναφέρουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 51 γκολ με κεφαλιές και είναι ο πρώτος σκόρερ των δέκα τελευταίων χρόνων στη σχετική λίστα, στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σε μία σκληροπυρηνική μηχανή που είτε ατομικά είτε συλλογικά καταρρίπτει όποιο ρεκόρ βρεθεί στο δρόμο της, έχει εξελιχθεί η Ρεάλ υπό τις βλέψεις του Ζιντάν και μένει να δούμε ποιος και πότε θα μπορέσει να τη σταματήσει.

Επιμέλεια: Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x