Euro 2024

Δείπνο με… καλεσμένους στην Εθνική

Η Εθνική ομάδα δείπνησε όλη μαζί, όπως συνηθίζεται πριν από τους αγώνες επί Μίχαελ Σκίμπε. Το «παρών» έδωσε και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους διεθνείς.

Σαν… οικογένεια δείπνησε η Εθνική ομάδα το βράδυ της Τετάρτης ενόψει του κρίσιμου αποψινού αγώνα με την Εσθονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στο δείπνο, που έλαβε χώρα σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, όπως συνηθίζεται επί Μίχαελ Σκίμπε πριν τους αγώνες, το «παρών» έδωσε τόσο ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, όσο και ο απερχόμενος, Ιωάννης Δρόσος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός καλωσόρισε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και τους συνεργάτες του και μεταξύ άλλων τόνισε, για ακόμα μία φορά ενώπιον των διεθνών, τη σπουδαιότητα του αγώνα με την Εσθονία και την ανάγκη για τη νίκη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «το αποψινό ματς έχει τη μεγαλύτερη σημασία κι όχι αυτό που ακολουθεί με το Βέλγιο».

Από την πλευρά του, ο κ. Γραμμένος επιχείρησε να «φτιάξει» τους διεθνείς, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπά τους για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της παρουσίας της Ελλάδας στην τελική φάση του θεσμού.

Δείτε πλάνα από το δείπνο και τις ομιλίες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x