Champions League

Δέκα οπαδοί της Μπεσίκτας τραυματίες, οι δύο μαχαιρώθηκαν!

Οι σοβαρές συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς της Ντινάμο Κιέβου και της Μπεσίκτας συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια του ματς, όπου τραυματίστηκαν δέκα Τούρκοι, ενώ δύο εξ αυτών μαχαιρώθηκαν!

Τον απόλυτο… εφιάλτη έζησαν οι οπαδοί της Μπεσίκτας που ταξίδεψαν στο Κίεβο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Ντινάμο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του παιχνιδιού, χούλιγκαν έστηναν καρτέρια σε ανυποψίαστους φίλους της Μπεσίκτας στους δρόμους της ουκρανικής πρωτεύουσας, τραυματίζοντάς τους σοβαρά.

Ωστόσο, οι συμπλοκές συνεχίστηκαν και εντός γηπέδου, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας τραυματίστηκαν ακόμη δέκα φίλοι της τουρκικής ομάδας, με τους δύο εξ αυτών να διακομίζονται στο νοσοκομείο, καθώς τους μαχαίρωσαν!

Μάλιστα, στη συνέχεια η ενημέρωση από την αστυνομία αναφέρει πως τα ντου στους φίλους της Μπεσίκτας δεν έγιναν μόνο από ανεγκέφαλους της Ντινάμο Κιέβου, αλλά σ' αυτά συμμετείχαν και οπαδοί άλλων ομάδων της Ουκρανίας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x