Stoiximan Super League

Δέκτη εν μέρει η προσφυγή του Κουτρουμπή-Δεν επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφασή της για την προσφυγή του Γιώργου Κουτρουμπή κατά του Παναθηναϊκού.

Δεκτή εν μέρει έκανε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ την προσφυγή του Γιώργου Κουτρουμπή κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Σταντάρ Λιέγης (κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου το Σάββατο), ζητούσε -εκτός από το να εξοφληθεί- και την απαγόρευση μεταγραφών για το «τριφύλλι». Ωστόσο, απορρίφθηκε αυτό το σκέλος της καταγγελίας του.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι επιδικάστηκαν 292.144,05 ευρώ στον Κουτρουμπή, που διεκδικούσε περισσότερα χρήματα (έως 470.000 ευρώ και ενώ αρχικά ζητούσε 320.000 ευρώ). Επιπλέον, οι «πράσινοι» θα κάνουν έφεση και θα επιδιώξουν να καταβάλουν το ποσό σε 36 δόσεις.

Η ανακοίνωση

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έλαβε την απόλουθη απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του Γιώργου Κουτρουμπή και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απέρριψε κατά πλειοψηφία μόνο το παρεπόμενο περί απαγόρευσης μεταγραφών αίτημα και κατά τα λοιπά δέχτηκε εν μέρει προσφυγή. Υποχρεώνει την ΠΑΕ να καταβάλει στον αιτούντα το ποσό των 292.144,05 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x