Stoiximan Super League

Δελεαστική η πρόταση της Αλάνιασπορ για Βιγιαφάνιες

Γίνεται… παιχνίδι για Βιγιαφάνιες. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει σημαντικό οικονομικό όφελος εφόσον παραχωρήσει τον Αργεντινό, ενώ καλά είναι τα χρήματα που προσφέρονται και στον 26χρονο άσο.

Δυναμικά για την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες φαίνεται ότι έχει μπει η Αλάνιασπορ.

Ο Νίκος Παγκάκης μίλησε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 για το «φλερτ» της τούρκικης ομάδας με τον άσο του Παναθηναϊκού και τα χρήματα που προσφέρει.

Οι «πράσινοι» θα έχουν σημαντικό όφελος (βάσει των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο σύλλογος) εφόσον υπάρξει deal, καθώς με τα χρήματα που του δίνει η Αλάνιασπορ συν αυτά που θα του χαρίσει ο παίκτης θα έχει κέρδος ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ είναι πιθανό να μπει και ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία.

Παράλληλα, είναι καλά τα χρήματα που προσφέρει και στον πρώην παίκτη του Παναιτωλικού, αλλά και συμβόλαιο διάρκειας μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας των δύο ετών. Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν σκέψεις για το πώς θα κινηθούν, καθώς εκτιμάται ότι είναι πιθανό να φθάσει ακόμη καλύτερη πρόταση στα γραφεία του συλλόγου για τον Αργεντινό. Το μεσημέρι αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή του «τριφυλλιού» με τον μάνατζερ του παίκτη και ίσως σημειωθούν εξελίξεις. Το θετικό είναι ότι ο Λούκα Βιγιαφάνιες είναι από τους λίγους που υπέγραψε τον διακανονισμό που είχε προτείνει το «τριφύλλι» και στη παρούσα φάση δεν έχει δικαίωμα προσφυγής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x