Super League 2

Δέλλας: «Αργήσαμε, αλλά…»

Μπορεί το γκολ που «κλείδωσε» τη νίκη της ΑΕΚ επί της Επισκοπής να άργησε να επιτευχθεί, αλλά η «Ένωση» ήλεγχε ούτως ή άλλως -σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα- το ματς.

Ικανοποιημένος απ’ τη νέα νίκη της ΑΕΚ στην έδρα της Επισκοπής (2-0) παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Κολοσσός» στάθηκε στο γρήγορο προβάδισμα που πήρε η ομάδα του και σημείωσε ότι -παρόλο που άργησε το δεύτερο γκολ- εκείνη δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο.

«Ήταν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για εμάς και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να απειληθούμε από τον αντίπαλο. Απλά άργησε κάπως να έρθει το δεύτερο γκολ για να τελειώσει το παιχνίδι. Η νίκη ήρθε απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε ανοδική πορεία», είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Ερωτώμενος για το αν φέρνει γούρι η Κρήτη στην ΑΕΚ (σ.σ. στα τελευταία δύο χρόνια έχει έξι νίκες σε έξι ματς), ο Δέλλας σημείωσε ότι «δεν το είχα σκεφτεί αυτό, αλλά έτσι που το λέτε φαίνεται ότι… μας πάει το νησί». Όταν, δε, του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό απέφυγε να πει κάτι σχετικό, σημειώνοντας ότι «εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x