Stoiximan Super League

Δέλλας: «Δεν επιτρέπονται τα λάθη»

Το απόλυτο είναι υποχρεωμένος να πετύχει ο Ατρόμητος στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές της Super League, αν θέλει να ελπίζει για τα play-off, όπως δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Την υποχρέωση του Ατρόμητου να πετύχει τρεις νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές που απομένουν, υπερτόνισε με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο Τραϊανός Δέλλας, προσθέτοντας ότι τότε θα κοιτάξουν και τη βαθμολογική συγκομιδή των αντιπάλων για τις θέσεις που οδηγούν στα play-off.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου ανέφερε παράλληλα ότι εφόσον οι ποδοσφαιριστές κάνουν αυτά που θέλει ο ίδιος κόντρα στον Παναιτωλικό μπορούν να φτάσουν στη νίκη ενώ αποκάλυψε και τι ειπώθηκε στη συνάντηση των προπονητών έπειτα από την πρωτοβουλία του Μίχαελ Σκίμπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας:

Για το αν ελπίζει ο Ατρόμητος για τα play-off: «Κατά κάποιο τρόπο. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια εμείς δεν πρέπει να κάνουμε κανένα λάθος, να πάρουμε το μάξιμουμ και από εκεί και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα έχουν και οι αντίπαλοι».

Για τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Είναι μια καλή ομάδα με έμπειρο προπονητή. Επικίνδυνη, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως πώς θα μπει η δική μου ομάδα γιατί παίζουμε στην έδρα μας και από εκεί και πέρα αν είμαστε εμείς καλά και κάνουμε αυτά που θέλω εγώ, μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη δουλειά που έγινε στη διακοπή: «Δουλέψαμε κάποια πράγματα, αλλά πρέπει να τα δούμε στο γήπεδο. Οι προπονήσεις είναι καλές, σου επιτρέπουν να δεις κάποια στοιχεία, αλλά πρέπει να τα δεις και στο γήπεδο. Καλώς ή κακώς κανείς δεν βλέπει τι γίνεται στην προπόνηση, αυτό που βλέπουν όλοι είναι το αποτέλεσμα και ο αγώνας της Κυριακής».

Για το πώς θα επηρεαστεί η ομάδα του από τη διακοπή: «Οι διακοπές σε άλλες ομάδες κάνουν καλό σε άλλες κακό, με την έννοια το πώς βρίσκονται οι ομάδες πριν από τη διακοπή. Εμείς προερχόμασταν από δύο καλά αποτελέσματα και “μας έκοψε τη φόρα”. Πρέπει να συνεχίσουμε. Τα τρία δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε λάθη».

Για τη συνάντηση των προπονητών υπό τον Σκίμπε: «Ήταν μια καλή πρωτοβουλία. Είπαμε κάποια πράγματα στην κατεύθυνση να βοηθήσουμε και το ελληνικό ποδόσφαιρο, την εθνική ομάδα και τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ψάξαμε να βρούμε κάποιες λύσεις να τονωθεί αυτό το πράγμα, να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες που έρχονται από πίσω και είναι το μέλλον. Είπαμε κάποιες προτάσεις, είπαμε κάποιες σκέψεις μας, αλλά δεν γίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Θέλουν χρόνο, θέλουν συζήτηση. Σαν πρωτοβουλία ήταν πολύ καλή από τον ομοσπονδιακό. Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις, αλλά από αυτές πρέπει να προκύπτει και κάτι. Το να καθόμαστε να συζητάμε μόνο και να κάνουμε σχέδια επί χάρτου μόνο, δεν έχει κάποιο νόημα και αυτά έχουν συμβεί από ανθρώπους που δεν εμπλέκονται τόσο πολύ με το ποδόσφαιρο. Εμείς αυτά που θα πούμε, πρέπει να τα κάνουμε γιατί είναι προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να βοηθηθεί το ποδόσφαιρο και η εθνική ομάδα».

Για το αν συνομίλησε με τον Γιάννη Μαντζουράκη: «Βεβαίως, όλοι οι προπονητές έχουμε καλή επικοινωνία. Εμείς από τη μεριά μας και οι παίκτες δείχνουν ένα πολύ καλό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε ώστε τα πνεύματα να είναι πιο ήρεμα και να δίνουμε μια διαφορετική εικόνα προς τα έξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x