Super League 2

Δέλλας: «Δεν παίζεται ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο»

Αδύνατο χαρακτήρισε το θέαμα σε τερέν σαν του Ταύρου ο Τραϊανός Δέλλας. Ο προπονητής της ΑΕΚ χαρακτήρισε μάταιη την προσπάθεια κάθε ομάδας να βγάλει αυτά που δουλεύει σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους

Στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Ταύρου στάθηκε μετά το παιχνίδι με την Καλλιθέα (2-0) ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Κολοσσός» παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ δεν έκανε καλή εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο σημείωσε ότι κάτι τέτοιο -τόσο για τη δική του ομάδα, όσο και για τον αντίπαλο ήταν αδύνατο σε τέτοιο τερέν.

«Σήμερα είχαμε απέναντι μας μια καλή και έμπειρη ομάδα, που ξέρει την κατηγορία. Μαζί και ένα κακό αγωνιστικό χώρο, που μας δυσκόλεψε εμάς και την Καλλιθέα. Σήμερα δεν κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε ευκαιρίες για γκολ η Καλλιθέα, εμείς όμως το σημειώσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο μετά το δεύτερο γκολ κρίθηκε το ματς», ανέφερε αρχικά.

Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι «θέλαμε τους τρεις βαθμούς, προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω, αλλά ήταν αδύνατον να παίξουμε ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο», κατέληξε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Είναι δύσκολο για προπονητές ό,τι δουλεύουν όλη την εβδομάδα να βγει σε τέτοιο γήπεδο. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και το Σάββατο έχουμε το τελευταίο ματς. Ανοίγει μετά κύκλος νέων αγώνων, για να φέρουμε την ΑΕΚ ξανά εκεί που πρέπει. Η Καλλιθέα είναι καλή ομάδα, το ότι περιφέρεται της έχει στοιχίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x