Κύπελλο Ελλάδας

Δέλλας: «Δεν τελείωσε τίποτα, έχουμε ελπίδες»

Την πίστη ότι ο Ατρόμητος μπορεί να ανατρέψει το 1-0 από την ΑΕΚ και να περάσει εκείνος στον τελικό του Κυπέλλου εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας. Απέφυγε να σχολιάσει την αλλαγή προπονητή στην «Ένωση».

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά και πεπεισμένος ότι η ομάδα του μπορεί να το ανατρέψει στη ρεβάνς εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Κολοσσός» σημείωσε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο τόνισε ότι το γκολ ήρθε σε ένα σημείο που δεν φαινόταν ότι θα γίνει κάτι στο ματς.

Παρόλα αυτά, σημείωσε ότι ο Ατρόμητος έχει ελπίδες για να βρεθεί εκείνος στον τελικό, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ, απέφυγε να απαντήσει.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για το παιχνίδι: «Πρώτος μας στόχος ήταν να έχουμε ελπίδες για τη ρεβάνς. Δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο, αλλά σταδιακά ισορροπήσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την υπεροχή και ευκαιρίες. Εκεί όμως που το ματς έδειχνε ότι δεν θα γίνει κάτι, έβαλε το γκολ και πήρε τελικά τη νίκη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για μας. Το 1-0 μας δίνει ελπίδες, αλλά θα πρέπει στη ρεβάνς να αλλάξουμε πράγματα για να μπορέσουμε εμείς να βρεθούμε στον τελικό».

Για την κακή εικόνα του Ατρομήτου στο πρώτο μέρος: «Η ΑΕΚ πίεσε αρκετά στο πρώτο μέρος. Έχει τους παίκτες να το κάνει, έπαιζε και στην έδρα της. Εμείς δεν κρατήσαμε όσο ήθελα την μπάλα, αλλά σταδιακά κουράστηκε και η ΑΕΚ. Όπως είπα όμως και πριν, εκεί που δεν φαινόταν ότι θα αλλάξει κάτι, μπήκε το γκολ και ήρθε αυτό το σκορ».

Για το αν σχεδίασε το παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψη και τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: «Όχι, ξέραμε ποιοι θα παίξουν, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό».

Για το αν η βελτιωμένη εικόνα της ΑΕΚ οφείλεται στην αλλαγή προπονητή: «Δεν το ξέρω αυτό. Μπορεί…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x