Stoiximan Super League

Δέλλας: «Δεν υπήρχε διάθεση»

Στην διάθεση που απουσίασε από αρκετούς παίκτες στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του μετά την πρώτη ήττα της ΑΕΚ στα φετινά φιλικά προετοιμασίας από την Ανόρθωση.

Ένα καλό μάθημα είναι η πρώτη ήττα που δέχτηκε η ΑΕΚ στα φετινή φιλικά προετοιμασίας από την Ανόρθωση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του ματς.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στην απουσία διάθεσης που είδε σε αρκετούς παίκτες, ενώ τόνισε πως τις επόμενες μέρες θα καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το αποτέλεσμα: «Στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε δοκιμές που είναι απαραίτητες. Θέλουμε να δούμε πράγματα. Σήμερα, όμως, δεν δούλεψε τίποτα. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία, ούτε πρέσινγκ στους χώρους που ζητήσαμε. Είναι ένα πολύ καλό τεστ για μας, για να δούμε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε».

Για το τι πρέπει να διορθωθεί: «Κάθε παιχνίδι είναι μάθημα. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι θα πρέπει να το διδάξεις, και όταν χάσεις να διδαχτείς. Αυτά τα παιχνίδια είναι ακίνδυνα, δεν κοστίζουν κάτι, αλλά είναι τα πιο χρήσιμα για συμπεράσματα».

Για το τι έφερε την ήττα: «Πρέπει να έχουμε διάθεση να παλέψουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό δεν το είδα από αρκετούς. Όμως, όπως είπα, αυτά είναι χρήσιμα συμπεράσματα και για μένα και για την ομάδα».

Για την κούραση της προετοιμασίας: «Μέσα στην προετοιμασία η κούραση πάντα υπάρχει. Δεν το βλέπω σαν δικαιολογία. Θα προσπαθήσουμε να δούμε στο επόμενο παιχνίδι τα πράγματα που θέλουμε».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Σίγουρα υπάρχουν κενά, λείπουν κάποιοι παίκτες. Τα ξέρουμε, τα έχουμε συζητήσει. Τις επόμενες μέρες θα λυθούν κι αυτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x