Stoiximan Super League

Δέλλας: «Θέλω βελτίωση»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας μετά την αγχωτική, όπως τη χαρακτήρισε, νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου, αλλά τόνισε την ανάγκη βελτίωσης.

Η νίκη της ΑΕΚ και η προσπάθεια μέχρι το τέλος ικανοποίησε μεν, αλλά δεν κάλυψε πλήρως τον Τραϊανό Δέλλα.

«Ήταν μια αγχωτική νίκη, αλλά νίκη. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσουμε κι άλλο την κορυφή. Είχαμε απέναντί μας μια έμπειρη ομάδα. Στο πρώτο μέρος ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι και είχαμε πολλές καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ισορρόπησε. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, συνεχίζουμε με ηρεμία να ανασυνταχθούμε γιατί το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ δύσκολο», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

Σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Πέτρου Μάνταλου σε οπισθοχωρημένο ρόλο είπε: «Απέναντι σε ομάδες που μπορούμε να κερδίζουμε ίσως είναι λίγο υπερβολικό να έχουμε δύο ανασταλτικά χαφ, γι’ αυτό επέλεξα τον Μάνταλο. Στο πρώτο μέρος συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Βάργκας. Στο δεύτερο ίσως έπαιξε ρόλο και η κούραση. Ο Πέτρος προέρχεται από έναν μεγάλο τραυματισμό και παρότι έχει δουλέψει πάρα πολύ δεν έχει βρει ακόμη 100% τα πατήματά του».

Σχετικά με τις αλλαγές που κάνει στην ομάδα ως προς τα πρόσωπα είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, κάθε αντίπαλος έχει τα υπέρ και τα κατά. Αυτά προσπαθούμε να διαβάσουμε. Ο προπονητής προσπαθεί να χωρέσει τους πιο ποιοτικούς παίκτες στην ενδεκάδα, αλλά οι θέσεις είναι έντεκα και οι απαιτήσεις διαφορετικές. Εγώ δεν μένω στα πρόσωπα, αλλά στην ομάδα. Όσο περισσότερους παίκτες έχουμε που να ξέρουν τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο, τόσο καλύτερα. Αυτό θέλω να πετύχω. Ο κάθε προπονητής πρέπει να ξέρει τι υλικό έχει στη διάθεσή του. Εγώ το σκεπτικό που έχω και προσπαθώ να περάσω στην ομάδα είναι να πηγαίνουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη. Είναι διαφορετικό να κάνεις λάθος επειδή προσπαθείς να κάνεις το σωστό και διαφορετικό επειδή φοβάσαι. Εγώ πάντα περιμένω περισσότερα, θέλω βελτίωση και φιλοσοφία μας είναι να μπαίνουμε σε όλα τα ματς για τη νίκη. Εγώ αυτό που ζητώ από τους παίκτες είναι να δίνουν το 100%, είτε είναι στην ενδεκάδα είτε μπαίνουν σαν αλλαγή».

Τέλος, για κάποιες διαρροές σχετικά με παίκτες της ομάδας είπε: «Εγώ δεν βγάζω πράγματα προς τα έξω. Κι εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί γιατί είναι επικίνδυνο να ξέρεις τη μισή αλήθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x