Stoiximan Super League

Δεμένα τα χέρια του Ουζουνίδη

Ελάχιστα περιθώρια αλλαγών και παρεμβάσεων στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης λόγω των πολλών απουσιών. Εντείνονται οι προσπάθειες για ενίσχυση.

Η ανάγκη αγωνιστικής βελτίωσης του Παναθηναϊκού είναι εμφανής, ωστόσο τα περιθώρια δραστικών επεμβάσεων από τον προπονητή είναι πολύ περιορισμένα λόγω των απουσιών.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τη Δευτέρα την Κέρκυρα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλοντας και μη δεν μπορεί να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τη σύνθεση που την Πέμπτη ηττήθηκε από τον Πλατανιά στα Χανιά.

Με εξαίρεση την επιστροφή του Μολέντο, που εξέτισε την τιμωρία του, ο 48χρονος τεχνικός δεν θα έχει άλλη έξτρα λύση στα χέρια του.

Δοκιμή δεν έγινε χθες, αλλά ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο άμυνας, πιθανότατα δίπλα στον Κουτρουμπή, ενώ δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές και στα άκρα άμυνας, όπου θα παραμείνουν Μέστο και Χουλτ. Ο Κουρμπέλης θα παραμείνει στο κέντρο, αλλά ίσως προτιμηθεί ο Λουντ δίπλα του αντί του Ρέις που δεν ικανοποίησε την Πέμπτη.

Για τις άλλες θέσεις, πλην του Μπεργκ, όλα είναι ανοιχτά, παρότι οι επιλογές δεν είναι πολλές. Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης είναι οι Γουακάσο, Κουλιμπαλί και Εμποκού λόγω Κόπα Άφρικα, ο τιμωρημένος Ζέκα, ο φευγάτος Ιμπάρμπο και ο τραυματίας Σάμπα.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος εντείνει τις επαφές του για την απόκτηση παίκτη και εκτιμάται πως την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει προσθήκη παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα μεσοεπιθετικά. Εφόσον δεν αποδεσμευτεί ο Ιμπάρμπο, αυτός θα είναι αναγκαστικά από την κοινοτική αγορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x