Champions League

Δεν άντεξε στο Λονδίνο και χαιρέτησε ο ΑΠΟΕΛ

Τέλος το ευρωπαϊκό ταξίδι για τον ΑΠΟΕΛ. Παρότι τα νέα από τη Μαδρίτη ήταν ευχάριστα, οι Κύπριοι δεν άντεξαν απέναντι στην Τότεναμ, ηττήθηκαν 3-0 και τερμάτισαν στην τελευταία θέση του γκρουπ.

Στις εγχώριες υποχρεώσεις του θα ρίξει πλέον όλο το βάρος ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, παρότι η Ντόρτμουντ ηττήθηκε στη Μαδρίτη, δεν μπόρεσε να κάνει το «θαύμα» στο Λονδίνο, ηττήθηκε 3-0 από την Τότεναμ και έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου.


Τα αποτελέσματα

Ρεάλ-Ντόρτμουντ 3-2
(8’ Μαγιοράλ, 12’ Ρονάλντο, 81’ Λούκας-43’, 49’ Ομπαμεγιάνγκ)

Τότεναμ-ΑΠΟΕΛ 3-0
(20’ Γιορέντε, 37’ Σον, 80’ Ενκουντού)

Η βαθμολογία
1. Τότεναμ 16
2. Ρεάλ 13
3. Ντόρτμουντ 2
4. ΑΠΟΕΛ 2


Παρότι ο Ποκετίνο έκανε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα οι «spurs» είχαν τον έλεγχο και έφτιαξαν από νωρίς αρκετές ευκαιρίες. Στο 20ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ ύστερα από όμορφη ενέργεια και ψύχραιμο τελείωμα του Γιορέντε. Μετά το γκολ συνέχιζαν να πιέζουν και «καθάρισαν» το ματς στο 37ο λεπτό όταν ο Σον έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια έπιασε ένα εξίσου όμορφο πλασέ νικώντας τον Πέρες.

Ο Γιώργος Δώνης ρίσκαρε περισσότερο στο δεύτερο 45ο λεπτο και ο ΑΠΟΕΛ έγινε πιο επιθετικός. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες για να ξαναμπούν στο παιχνίδι όμως στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Στο 80ο λεπτό ήρθε και η χαριστική βολή με τον Ενκουντού να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο «Γουέμπλεϊ».







Τότεναμ: Φορμ, Οριέ, Σάντσες, Φόιτ, Ρόουζ (70? Πίτερς), Γουίνκς, Σισοκό, Ενκουντού, Ντέλε Άλι (88? Στέρλινγκ), Σον (65? Ντεμπέλε), Γιορέντε.

ΑΠΟΕΛ: Πέρεθ, Βούρος, Ρουέδα, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους (46? Σάλαι), Ζαχίντ, Εμπεσίλιο, Αλωνεύτης (75? Ντε Καμάργκο), Ποτέ (81? Αντωνίου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x