Αγγλία

Δεν αφήνει το θέμα «Μαχρέζ» ο Γκουαρντιόλα

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, παραδέχθηκε πως ήταν αδύνατη η μεταγραφή του Αλγερινού τη δεδομένη στιγμή αλλά και πως δεν θα εγκαταλείψει τη «μάχη».

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα άφησε να εννοηθεί πως το κεφάλαιο «Μαχρέζ» δεν έχει κλείσει για την Μάντσεστερ Σίτι, παρά το γεγονός ότι οι προσπάθειες απόκτησής του τόσο το καλοκαίρι όσο και τον Ιανουάριο έπεσαν στο κενό.

Ο Καταλανός τεχνικός μετά τη νίκη (3-0) με την Γουέστ Μπρομ δήλωσε: «Είναι παίκτης της Λέστερ. Όλοι γνωρίζουν ότι προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορούμε να διαθέσουμε το συγκεκριμένο ποσό που ζητούν. Προσπαθήσαμε το καλοκαίρι, προσπαθήσαμε και τώρα αλλά όπως και τότε μας έκλεισαν την πόρτα και μας έστειλαν για διακοπές», τόνισε.

Ο Γκουαρντιόλα υπογράμμισε πως η περίπτωση του Εμερίκ Λαπόρτ ήταν εύκολη, σε αντίθεση με αυτή του Μαχρέζ αλλά: «Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι».

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα του Skysports, φίλος του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει πως ο Μαχρέζ είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος και στεναχωρημένος από το ναυάγιο της μεταγραφής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x