Stoiximan Super League

Δεν αφήνουν τον Μπεργκ να παίξει στην Τούμπα

Με την ιδέα ότι θα παίξει χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ στην Τούμπα πρέπει να συμφιλιώνεται ο Παναθηναϊκός. Ο τιμ μάνατζερ της εθνικής Σουηδίας ξεκαθάρισε ότι θα ενσωματωθεί στην ομάδα ως τις 30 Μαΐου.

Ταφόπλακα στις ελπίδες του Παναθηναϊκού να έχει διαθέσιμο τον Μάρκους Μπεργκ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έβαλε ο Λάσε Ριχτ.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Aftonbladet», ο τιμ μάνατζερ της εθνικής Σουηδίας ξεκαθάρισε ότι η ομοσπονδία είναι αδιαπραγμάτευτη στη θέση ο επιθετικός των «πράσινων» να ενσωματωθεί εγκαίρως στην ομάδα.

«Έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την παρουσία των διεθνών μέχρι τις 30 Μαΐου. Ο Παναθηναϊκός έστειλε ένα έγγραφο αίτημα στην ομοσπονδία και ζητούσε να κρατήσει τον Μπεργκ για 1-2 μέρες ακόμα επειδή έχουν παιχνίδι την Τρίτη. Εμείς, όμως, είπαμε όχι», ανέφερε αρχικά. Και εξήγησε:

«Επειδή ο χρόνος που έχουν οι εθνικές ομάδες για να συγκεντρωθούν και να δουλέψουν για το EURO έχει μειωθεί, θέλουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς έναν παίκτη της αξίας του Μπεργκ. Είναι κρίμα, αλλά δεν μπορούμε να το δεχθούμε».

Ερωτώμενος, δε, για το ποια είναι η επιθυμία του ίδιου του Μπεργκ, ο Ριχτ αποκάλυψε ότι ήθελε να μείνει για το ματς της Τούμπας, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι: «Ρωτήσαμε τον Παναθηναϊκό αν μπορεί να παίξει νωρίτερα το παιχνίδι και μας είπε όχι. Ο ίδιος θέλει να παίξει με την ομάδα του, αλλά και να βρεθεί στην Εθνική. Αυτή όμως είναι μια απόφαση που παίρνουμε εμείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x