Stoiximan Super League

Δεν αλλάζει ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ με Ίβιτς

Κανονικά προχωρά η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ, παρά την ήττα από την ΑΕΚ. Έρχεται ο Σαββίδης και δρομολογεί τις εξελίξεις.

Η ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ έχει προβληματίσει τα υψηλά κλιμάκια του «δικεφάλου του Βορρά», αλλά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την ήττα με ψυχραιμία.

Αυτό που έλεγε ο Λούμπος Μίχελ είναι ότι δεν αλλάζει κάτι και το βασικό ζητούμενο είναι η ανασύνταξη, ενόψει του σημαντικού ματς με τον Πανιώνιο.

Επί της ουσίας, η ήττα στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν αλλάζει την καθημερινότητα και τον προγραμματισμό στο στρατόπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης και κυρίως όσον αφορά το συμβόλαιο του Βλάνταν Ίβιτς. Την Παρασκευή αναμένεται να φτάσει στην συμπρωτεύουσα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων στην ατζέντα του θα έχει και το θέμα του συμβολαίου του Ίβιτς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο ως το 2019, αλλά εκείνο που θα συζητήσει είναι οι απολαβές του, που θα είναι σίγουρα βελτιωμένες, αφού αναμένεται να γίνει διπλασιασμός των αποδοχών του, ενώ η ρήτρα του θα φτάσει τα 3 εκ. ευρώ.

Η απόφαση για τον Σέρβο είναι ειλημμένη και δύσκολα θα αλλάξει, πλην συγκλονιστικού απροόπτου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x