Αγγλία

Δεν απαντάει και... παίζει με τον πόνο τους ο Βενγκέρ

Μένει ή φεύγει ο Αλσατός από τον πάγκο της Άρσεναλ; Αυτό είναι το ερώτημα που ταλαιπωρεί τους φίλους των «κανονιέρηδων» με τον ίδιο να μην ανακοινώνει ακόμα την απόφασή του.

Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι το πρόσωπο της χρονιάς στην Αγγλία και όχι άδικα, αφού όλοι κρέμονται από τα χείλη του Αλσατού προπονητή για να ακούσουν το «μένω» ή το «φεύγω», από τον πάγκο της Άρσεναλ.

Ο… «καθηγητής» είχε δηλώσει παλαιότερα πώς έχει πάρει ήδη την απόφαση του σχετικά με το μέλλον του στους «κανονιέρηδες» . Όλοι ανέμεναν ότι στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι ο ίδιος θα ανακοίνωνε τις προθέσεις του. Αμ δε!

Τι και αν τα πρωινά ρεπορτάζ από το Νησί έκαναν λόγο για ανανέωσης της συνεργασίας από την πλευρά της Άρσεναλ για δυο χρόνια. Ο Γάλλος, σε ερώτηση για το μέλλον του, απέφυγε για ακόμα μια φορά να ξεκαθαρίσει, το τι μέλλει γενέσθαι: «Όχι σήμερα, δεν θα ανακοινώσω κάτι, αλλά τα πράγματα στο μυαλό μου είναι ξεκάθαρα».

Στη συνέχεια μάλιστα πρόσθεσε: «Το δικό μου μέλλον αλλά και της ομάδας θα κριθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες, όταν και θα τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας. Μέχρι τότε ακολουθούν αρκετές συνεντεύξεις τύπου και δεν θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που απασχολεί τον σύλλογο αυτή την στιγμή».


Επιμέλεια: Γιώργος Τσιλιβαράκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x