Αγγλία

Δεν αρέσει στον Γκουαρδιόλα ο Χαρτ - Θέλει Μπράβο ή Βαλντές

Οι κακές εμφανίσεις του Τζο Χαρτ με την Εθνική Αγγλίας στο Euro, έχουν κάνει τον Πέπε Γκουαρδιόλα να ψάχνεται για τερματοφύλακα. Στο ραντάρ του τεχνικού της Σίτι βρίσκονται οι Μπράβο και Βαλντές.

Πολύ πιθανό μοιάζει να πληρώσει ο Τζο Χαρτ τις κακές εμφανίσεις του στο Euro με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας. Σύμφωνα με την «AS», ο Πέπε Γκουαρδιολα ψάχνει στην αγορά για τερματοφύλακα που θα αγωνίζεται ως βασικός, με το μέλλον του Άγγλου πορτιέρε στη Σίτι να είναι στον αέρα.

Οι δύο τερματοφύλακες που είναι ψηλά στη λίστα του Ισπανού τεχνικού, είναι ο Κλαούντιο Μπράβο της Μπαρτσελόνα και ο Βίκτορ Βαλντές, που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος. O Χιλιανός γκολκίπερ των μπλαουγκράνα αποτελεί τον διακαή πόθο του Γουαρδιόλα, με τον Βαλντές να έρχεται δεύτερος, ενώ υπάρχει και το όνομα του Χερόνιμο Ρούγι της Σοσιεδάδ.

Μάλιστα, η «Daily Mail» συνεχίζει το παραπάνω δημοσίευμα της «AS» και αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να διατηρήσει τον Τερ Στέγκεν και να τον χρησιμοποιεί τόσο στο Champions League όσο και στο πρωτάθλημα και είναι θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει για ένα μεγάλο ποσό τον Μπράβο. Στον τελευταίο, σημειώνεται στην αγγλική ιστοσελίδα, πως αρέσει η περίπτωση της Σίτι και εάν του κατατεθεί πρόταση, αναμένεται να την αποδεχτεί.

Όσον αφορά την περίπτωση του Βαλντές, οι δυο τους γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στη Μπαρτσελόνα, ενώ ξέρει και τον Ρούγι από το ισπανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι δύο παραπάνω περιπτώσεις θα προχωρήοουν, μόνο εάν υπάρξει... ναυάγιο σε αυτη του Μπράβο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x