Champions League

«Δεν βλέπω τους αγώνες της Σίτι για να μην πάθω κατάθλιψη»!

Ο προπονητής της Νάπολι απέφυγε την βιντεοθεραπεία για να μην καταλήξει στην... ψυχοθεραπεία εξαιτίας του σημερινού αντιπάλου του…

Η αποψινή αναμέτρηση της Νάπολι με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι μία από τις σημαντικότερες και πιο ενδιαφέρουσες της 3ης αγωνιστικής του Champions League. Αν κάποιοι, όμως, υπέθεταν ότι οι Ιταλοί έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες τους παρακολουθώντας αγώνες της αγγλικής ομάδας, θα έπεφταν εντελώς έξω.

Γιατί όπως δήλωσε ο Μαουρίτσιο Σάρι: «Δεν βλέπω αγώνες της Σίτι για να μην πάθω κατάθλιψη». Ο προπονητής των «παρτενοπέι» δεν εννοούσε, φυσικά, ότι είναι για κλάματα οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, το ακριβώς αντίθετο θα λέγαμε: «Αν θέλουμε να μιλάμε για πρόκριση, το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι δεν είναι σημαντικό. Το ποδόσφαιρο της Μάντσεστερ Σίτι είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο από οποιασδήποτε άλλης στο γκρουπ. Είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης».

Ο τεχνικός των Ιταλών θεωρεί πως είναι μάλλον δύσκολο να κόψει βαθμούς από την Σίτι και εναποθέτει τις ελπίδες του στους υπόλοιπους του γκρουπ: «Πιστεύω ότι (οι Άγγλοι) θα περάσουν πρώτοι στην επόμενη φάση, οπότε τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων θα είναι καθοριστικά για τη δική μας πορεία. Αν κάποιος από τους υπόλοιπους καταφέρει να «κόψει» βαθμούς από τη Σίτι, θα ήταν υπέροχο για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x