Stoiximan Super League

Δεν... βράχηκε

Καταρρακτώδης βροχή στην Τρίπολη, στο γήπεδο το «έσταξε» ο Μουκάμ. Ο Αστέρας επικράτησε 1-0 της Ρεπούμπλικα Σρπσκα σε φιλική αναμέτρηση.

Ανασταλτικός παράγοντας στο παιχθεί ωραίο ποδόσφαιρο στην Τρίπολη ήταν ο καιρός, καθώς η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Αστέρα και Ρεπούμπλικα Σρπσκα διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή και οι γηπεδούχοι νίκησαν με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μουκάμ στο 12’, εκμεταλλευόμενος την ασθενή απόκρουση του Μάρκοβιτς, ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Νίκο Φερνάντεθ.

Το ματς «κλείστηκε», λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, εξαιτίας των προκριματικών του EURO 2016, αν και ο καιρός τα χάλασε στους δύο προπονητές, που δεν μπόρεσαν να βγάλουν τα συμπεράσματα που ήθελαν.

Για τον Αστέρα ξεκίνησαν οι Μπαντής, Μάνος, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Νίκο Φερνάντεθ, Λομπάτο, Μούκαμ, Παπαχρήστος, Σκούρτης, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Θεοδωρόπουλος, Συρεγγέλας.

Για την Ρεπούμπλικα Σρπσκα αγωνίστηκαν από την αρχή οι Μάρκοβιτς, Χόντζιτς, Ράντοβιτς, Πόποβιτς, Πέτροβιτς-Όγκνεν, Ρέντζιτς, Κίκιτς, Ίλιτς, Τζκόριτς, Γκοράνοβιτς, Σούριτς, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Νικ. Πέτροβιτς, Τρίφκοβιτς, Φιλίπποβιτς, Βάσιτς, Γιέφσιτς, Γκλίσιτς, Γιέφτενιτς, Μαξίμοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x