Συνάντηση με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη είχε ο Σικαμπάλα! Στο ραντεβού του Αιγύπτιο άσου με το αφεντικό του Απόλλωνα Σμύρνης, δεν βγήκε άκρη και το θέμα φαίνεται να… χοντραίνει!

Ο Σικαμπάλα ζήτησε από τον Μονεμβασιώτη να μείνει ελεύθερος για να γυρίσει στην πατρίδα του καθώς θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα με υψηλότερους στόχους και να κερδίσει την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα του το αρνήθηκε. Συγκεκριμένα, του ανέφερε πως πρέπει να σεβαστεί το συμβόλαιό του και να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τους «κυανόλευκους» ώστε να τους βοηθήσει στη μάχη που δίνουν. Απάντηση δεν πήρε από τον Σικαμπάλα, ο οποίος του είπε ξανά πως μοναδική του επιθυμία είναι η επιστροφή του στην Αίγυπτο.

Τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες και εφόσον δεν βρεθεί ούτε τότε άκρη, το θέμα θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ