Champions League

«Δεν είδε ο διαιτητής τι έγινε με τον Λουίς Αντριάνο»

Τη φάση που άφησε τη Σπαρτάκ Μόσχας με δέκα παίκτες στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σχολίασε ο πρώην άσος της ρωσικής ομάδας, Αλεξάντρ Μοστοβόι.

Στη φάση με την οποία αποβλήθηκε ο Λουίς Αντριάνο και έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές η Σπαρτάκ Μόσχας στάθηκε ο Αλεξάντρ Μοστοβόι μετά τον αποκλεισμό της ρωσικής ομάδας από τη συνέχεια του Champions League.

«Ήμουν ένας από τους λίγους που υποστήριξαν πως η Σπαρτάκ θα έχει ευκαιρίες, αλλά και πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει για την ισοπαλία. Το σημείο-κλειδί ήταν η αποβολή του Λουίζ Αντριάνο. Εάν δεν είχε συμβεί αυτό, η Σπαρτάκ θα νικούσε. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και αγωνίζονταν με 10 παίκτες η Σπαρτάκ, εντούτοις αυτό δεν φαινόταν στο γήπεδο. Το θέμα είναι πως δεν υπήρχε ο παίκτης για να σκοράρει», σχολίασε ο παλαίμαχος Ρώσος μέσος με σπουδαία καριέρα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε:

«Για μένα ήταν μια αμφιλεγόμενη φάση. Ο διαιτητής έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα. Νομίζω πως δεν είδε ξεκάθαρα τι έγινε. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στα ματς. Πάντα υπάρχουν σπρωξιές και αγκωνιές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x