Κύπρος

«Δεν είναι το καλύτερο απλά να προπονείται ο Βύντρα»

Στη δυσάρεστη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Λουκά Βύντρα στην Ομόνοια αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των «πράσινων», Ανδρέας Δημητρίου, στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95,0.

Τη δυσαρέσκεια της για τα δεδομένα που έχει διαμορφωθεί με την περίπτωση του Λουκά Βύντρα εξέφρασε η πλευρά της Ομόνοιας μέσω δηλώσεων του εκπροσώπου της, Ανδρέα Δημητρίου, στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95,0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το θέμα Βύντρα: «Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό, μέχρι στιγμής, να συμφωνήσει με κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, παρά το γεγονός ότι η Ομόνοια τήρησε εποικοδομητική στάση στην όλη διαδικασία. Δεν είναι το καλύτερο, ούτε για τον Σύλλογο, αλλά ούτε και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, να παραμένει εκτός λίστας, απλά να προπονείται και να πληρώνεται. Η Ομόνοια παραχώρησε στον ποδοσφαιριστές όσες φορές ζήτησε άδεια, προκειμένου να τον βοηθήσει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο ακόμα δεν υπήρξε αποτέλεσμα και δεν γνωρίζουμε τον λόγο. Υπάρχει ακόμη περιθώριο με χώρες στις οποίες το μετεγγραφικό παράθυρο παραμένει ανοικτό, αλλά και για δανεισμό στην Κύπρο μέχρι την Παρασκευή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x