Stoiximan Super League

Δεν είναι τρολάρισμα: Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας παραχωρεί χώρο για να γίνει γήπεδο… beach volley

Μοιάζει ειρωνικό για την ΑΕΚ, αλλά είναι πραγματικότητα. Ενώ αντιτίθεται τρία χρόνια στην «Αγιά-Σοφιά» επικαλούμενος «ιδιωτικά συμφέροντα», ο Δήμος παραχωρεί χώρο σε ιδιώτες για γήπεδο beach volley.

Αν δεν ήταν αληθινό, θα μπορούσε εύκολα να είναι τρολάρισμα στους φίλους της ΑΕΚ. Είναι όμως 100% πραγματικότητα:

Την ώρα που αντιτίθεται με κάθε τρόπο στο γήπεδο της «Ένωσης», ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας δρομολογεί διαδικασίες ώστε να παραχωρηθεί χώρος στην περιοχή που θα γίνει γήπεδο… beach volley.

Παρόλο που βασικό μέρος των ενστάσεων της για την «Αγιά-Σοφιά» έχει να κάνει με τα «ιδιωτικά συμφέροντα» που θεωρεί ότι κρύβονται από πίσω, η δημοτική αρχή δεν έχει κανένα πρόβλημα να διευκολύνει ιδιώτες που θα επωφελούνται οικονομικά από μια τέτοια εγκατάσταση.

Ενώ λοιπόν επί τρία χρόνια βάζει εμπόδια στην ΑΕΚ (η οποία έχει δικό της χώρο και κάθε νομική κάλυψη) έφερε στο δημοτικό συμβούλιο πρόταση για να παραχωρήσει εκείνος χώρο. Και συγκεκριμένα ένα δημοτικό γήπεδο μπάσκετ που θα δοθεί σε σωματείο το οποίο ιδρύθηκε τον περασμένο Ιούνιο, ώστε να τοποθετήσει άμμο και αφού το μετατρέψει σε γήπεδο beach volley, να το εκμεταλλεύεται οικονομικά.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη πρόταση συνάντησε τεράστιες αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ωστόσο πέρασε τελικά με οριακή πλειοψηφία (και με τις ψήφους μονάχα της παράταξης Βασιλόπουλου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x