Stoiximan Super League

Δεν έμπαινε η μπάλα μέσα

Του κόσμου τις ευκαιρίες «πέταξαν» Λάρισα και Πανιώνιος στο «AEL FC Arena». Βυσσινί και κυανέρυθροι παρότι κυνήγησαν τη νίκη, δεν εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις τους και κόλλησαν στο 0-0.

Δεν μπόρεσαν να ξεκολλήσουν από το 0-0 Λάρισα και Πανιώνιος στο «AEL FC Arena». Παρά τις ευκαιρίες τους και τον γρήγορο ρυθμό οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να… κουνήσουν τα αντίπαλα δίχτυα και πήραν από ένα βαθμό.

Αρκετά ανοιχτό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και τους Νεοσμυρνιώτες να ψάχνουν τις αντεπιθέσεις. Ο Πανιώνιος είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, όμως ο Μπανανά δεν σημάδεψε σωστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα μπήκε πολύ καλύτερα, στρίμωξε τους παίκτες του Γρηγορίου, όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι κυανέρυθροι ανέβηκαν στο τελευταίο 20λεπτο αλλά ούτε και αυτοί μπόρεσαν να βρουν το πολυπόθητο γκολ και να πάρουν τη νίκη.


Το ματς:


Ανοιχτό παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά στο «AEL FC Arena». Μόλις στο 9ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Πανιώνιος άγγιξε το γκολ όμως ο Μπανανά δεν σημάδεψε σωστά. Η Λάρισα απάντησε ανεβάζοντας τις γραμμές της και πιέζοντας ψηλά στις πρώτες πάσες των κυανέρυθρων. Με προσπάθειες κυρίως από τα άκρα, οι γηπεδούχοι κρατούσαν σε εγρήγορση την άμυνα της ομάδας του Γρηγορίου, που όμως όσες φορές χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα.

Οι Νεοσμυρνιώτες παρότι πιέστηκαν αρκετά δοκίμασαν την τύχη τους ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις. Η Λάρισα είναι η αλήθεια πως άφησε αρκετούς ελεύθερους διαδρόμους προς την εστία της, όμως ο Πανιώνιος είχε πρόβλημα στην τελική πάσα και δεν μπόρεσε να τους εκμεταλλευτεί. Πάντως, είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ πριν το φινάλε του ημιχρόνου, όμως για δεύτερη φορά στο ματς ο Μπανανά αν και πήρε την εναέρια μονομαχία έπειτα από στημένη φάση στάθηκε άτυχος και είδε την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Πολύ καλύτερη ήταν η Λάρισα μετά την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια. Οι παίκτες του Φυντάνη πήραν τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και με όπλο τη δεξιά τους πλευρά, όπου ανεβοκατέβαινε ασταμάτητα ο Μασούρας «τρόμαξαν» τον Πανιώνιο, που στάθηκε τυχερός στο 53’ όταν ο Κριζμάν έστειλε την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή.

Σταδιακά, οι «βυσσινί» έχασαν τη φρεσκάδα τους και οι κυανέρυθροι πήραν ανάσες στα μετόπισθεν και κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο. Ο Σπιριντόνοβιτς ξεμπλόκαρε μεσοεπιθετικά την ομάδα του Γρηγορίου που άρχισε να πατάει με προϋποθέσεις την περιοχή του Μπόζοβιτς, όμως κι αυτή από τη μεριά της δεν μπόρεσε να τελειώσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Στα τελευταία λεπτά τα νεύρα χάλασαν τον ρυθμό και το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Κουμπαράκη.

Οι συνθέσεις:



Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός (61’ Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66’ Λεοζίνιο), Κρίζμαν (71’ Περόνε), Ναζλίδης

Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι (70’ Ουάσινγκτον), Μασούρας (56’ Σπιριντόνοβιτς), Γεσίλ (62’ Νίλσεν)

Στον πάγκο: Μπαντής, Σταυρόπουλος, Μακρύλλος, Βλάχος

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης

Γήπεδο: AEL FC Arena

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x