Γαλλία

Δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης ο Νεϊμάρ

Κι όμως... Στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Βραζιλιάνου.

Λεπτομέρειες από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν έκανε γνωστές ένας από τους δικηγόρους του σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλική εφημερίδα.

Ο Μάρκος Μότα στη “Figaro” αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ρήτρα ή γενικότερα για στόχους μέσα στη σεζόν.

«Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ δεν υπάρχει καμία ρήτρα για να μείνει ελεύθερος ή μπόνους επίτευξης στόχων, όπως είναι να βγει πρώτος σκόρερ κτλ», ανέφερε.

Ωστόσο θα έπρεπε να επισημάνουμε ότι ο σκοπός της ερώτησης που του έγινε ήταν να διευκρινιστεί ότι δεν υπάρχει μπόνους στην περίπτωση που ο Νεϊμάρ βγει πρώτος σκόρερ με αφορμή την ενέργειά του να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι στο παιχνίδι με την Νιζόν και να μην το αφήσει στον Καβάνι, ο οποίος ήθελε ένα γκολ για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Βέβαια, τα ισπανικά ΜΜΕ δίνουν πολλή σημασία στο γεγονός ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, εμπλέκοντας σε αυτό το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x