Euro 2016

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Η νίκη δεν ήρθε, αλλά το κλίμα είναι καλό στις τάξεις της Εθνικής μετά την παρουσία της ομάδας κόντρα στην Ουγγαρία. Το πιστεύει ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Συγχαρητήρια μοίρασε ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Το κέρδος της Εθνικής από την αναμέτρηση της Βουδαπέστης κόντρα στην Ουγγαρία για την πέμπτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2016 αν το δει κανείς ψυχρά και από πλευράς βαθμών ήταν μικρό. Μόλις ένας βαθμών. Αν το προσεγγίσει όμως συνολικά, σφαιρικά τότε θα δει ότι ήταν αρκετά μεγαλύτερο.

Καταρχάς, έχει φτιάξει το κλίμα στην ομάδα, με τους παίκτες να δείχνουν ότι δεν τα παρατάνε κι ότι πιστεύουν στην ανατροπή. Μπορεί η νέα εποχή και το ντεμπούτο του Σέρχιο Μαρκαριάν να μην συνδυάστηκε με νίκη, όμως ο Ουρουγουανός τεχνικός θεωρεί πως η γαλανόλευκη έχει ακόμη ελπίδες για την τρίτη θέση. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, πιστεύω ότι είμαστε πλέον στον σωστό δρόμο. Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους την τρίτη θέση και εγώ ακόμα και τώρα πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε στους παίκτες του αμέσως μετά το ματς, όπως αναφέρεται στη «SportDay».

Σε ότι αφορά την αντικατάσταση του Γιάννη Φετφατζίδη στο 77ο λεπτό, αν και ήταν πολύ καλός σε όλο το ματς, ο 70χρονος τεχνικός πήρε αυτήν την απόφαση, καθώς διέκρινε ότι ήταν αρκετά κουρασμένος ο παίκτης.

Εκτός από το τεχνικό επιτελείο, ικανοποιημένος από την παρουσία της Εθνικής στο πρώτο παιχνίδι στη μετά Ρανιέρι εποχή είναι και ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και συνεχάρη τους παίκτες: «Μπορεί να μη νικήσαμε, ωστόσο σαν αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την απόδοση και την προσπάθεια. Είμαστε στο σωστό δρόμο και θεωρώ ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα στον όμιλο».

Βαθμολογία σε 5 αγώνες
Ρουμανία 13 (7-1)
Βόρεια Ιρλανδία 12 (8-4)
Ουγγαρία 8 (4-3)
Φινλανδία 4 (5-7)
Νησιά Φερόε 3 (2-7)
Ελλάδα 2 (1-5)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x