Stoiximan Super League

Δεν έχουν μιλήσει Παναθηναϊκός και Μπεργκ

Καμία επαφή μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπεργκ δεν έχει γίνει μετά την καταγγελία του Σουηδού. Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι ο παίκτης και ο μάνατζέρ του βρέθηκαν στην Αθήνα για συζητήσεις.

Την παραμικρή επαφή με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ μετά την κατάθεση της καταγγελίας από πλευράς του δεν έχει ο Παναθηναϊκός.

Το βράδυ της Τετάρτης κυκλοφόρησε μια πληροφορία ότι ο Μάρκους Μπεργκ και η σύζυγός του, Ζοζεφίν, βρίσκονται στην Αθήνα.

Ωστόσο, όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Μανωλιουδάκης, αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Άλλωστε στον Παναθηναϊκό δεν έχουν καμία ενημέρωση από την πλευρά του παίκτη για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε και μια φήμη που ήθελε τον Σουηδό να είναι στο Γκέτεμποργκ, την ώρα που ο μάνατζερ του που «τρέχει» την υπόθεση, ενδέχεται να βρίσκεται στο Άμστερνταμ.

Ανεξάρτητα από το που βρίσκεται ο Μπεργκ, το σίγουρο είναι ότι μετά την καταγγελία της σύμβασης με τον Παναθηναϊκό, από την πλευρά του παίκτη και την αντι-καταγγελία από τους «πράσινους», οι όποιες συζητήσεις να έχουν «παγώσει».

Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό δεν γνωρίζουν αν ο παίκτης έχει κάνει προσφυγή στη FIFA, μιας και δεν υπάρχει ενημέρωση από την Ομοσπονδία. Στο «τριφύλλι» ξεκαθαρίζουν πάντως, ότι τα οφειλόμενα του Φεβρουαρίου έχουν κατατεθεί στον λογαριασμό του Σουηδού επιθετικού και αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να προσφύγει στα ποδοσφαιρικά όργανα.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να επιχειρηθεί μια ακόμα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ποιος θα πάρει αυτή την πρωτοβουλία, αφού πλέον μιλάμε για ένα κανονικό μπρα ντε φερ μεταξύ των δύο πλευρών.

Παράλληλα, υπάρχει η πληροφορία ότι ο Μπεργκ θεωρεί από την δική του πλευρά, πως έκανε ό,τι έπρεπε για το... συμφέρον του Παναθηναϊκού και ότι κατόπιν δικής του πίεσης, η Αλ Αΐν κατέθεσε δεύτερη πρόταση στους «πράσινους» κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, αυτά είναι χρήματα που δεν καλύπτουν το «τριφύλλι» και είναι σαφώς μακριά από τα 5,1 εκ. ευρώ της ρήτρας που είχε μπει στον παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x