Αγγλία

Δεν φεύγει από την Τσέλσι ο Αζάρ

Φρένο έβαλε ο Εντέν Αζάρ στις... ορέξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δήλωσε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Τσέλσι τον Ιανουάριο.

Τέλος έβαλε ο Εντέν Αζάρ στα μεταγραφικά σενάρια που τον ήθελαν να αναχωρεί για τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο, καθώς ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην Τσέλσι, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο διεθνής Βέλγος, που πρόσφατα δήλωσε όνειρο ζωής το να αγωνιστεί στη «βασίλισσα», φαίνεται πως θα αργήσει να το εκπληρώσει, μιας και είναι αποφασισμένος να μείνει στους Λονδρέζους και να παλέψει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα.

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, απάντησε ξεκάθαρα: «Όχι».

Αστειεύτηκε πάντως στη συνέχεια, λέγοντας πως θα πρέπει να πάει στην Ισπανία αν θέλει να έχει ελπίδες να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα».

Ανοικτό είναι πάντως το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «μπλε», που έχουν πλέον μεγαλύτερο περιθώριο να καταθέσουν δελεαστική προσφορά στον 27χρονο μέσο, ώστε να τον «δέσουν» για χρόνια στην Τσέλσι.

Σύμφωνα μάλιστα με τον αγγλικό Τύπο, σκέφτεται σοβαρά να αποδεχτεί πρόταση που του κατατέθηκε και θα του αποδίδει περίπου 340.000 ευρώ την εβδομάδα!

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x