Super League 2

Δεν φρέναρε ούτε στην Καλλιθέα ο Απόλλων!

Κάποιος να σταματήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία με γκολ του Περογαμβράκη στο φινάλε πέρασε και από την Καλλιθέα (1-2), κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την άνοδό του στην Super League.

Πάει… τρένο ο Απόλλων Σμύρνης! Η Ελαφρά Ταξιαρχία πέρασε και από την έδρα της Καλλιθέας (1-2), με τον Περογαμβράκη να λυτρώνει την ομάδα του στο φινάλε. Ο Μπαρτολίνι είχε ανοίξει το σκορ, με τον Μπέλη να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους με το γκολ της χρονιάς (φάουλ αλά… Μίτσελ στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από το κέντρο).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Ο Απόλλων Σμύρνης είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δυσκολευόταν να απειλήσει την αντίπαλη εστία, με την Καλλιθέα να είναι καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και να ψάχνει το γκολ στην κόντρα-επίθεση. Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών δε, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ρομάνο εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, με τον Μπαρτολίνι να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με καρφωτή κεφαλιά να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία κρατούσε σχετικά εύκολα το προβάδισμά της αλλά από μια ανύποπτη φάση, δέχτηκε το τέρμα της ισοφάρισης. Ο Μπέλης εκτέλεσε αλά… Μίτσελ (σσ. στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός) το φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο και κρέμασε τον Χιώτη, γράφοντας το 1-1. Τα λεπτά περνούσαν, ο Άκης Μάντζιος έβαζε όλους τους επιθετικούς που είχε στον πάγκο και τελικά δικαιώθηκε. Στο 86ο λεπτό ο Κονέ έκανε ωραία προσπάθεια και παράλληλη σέντρα, με τον Περογαμβράκη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με εξ επαφής πλασέ να χαρίζει τη νίκη στον Απόλλωνα.



Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο 25/2


Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης 1-2
(62' Μπέλης / 25' Μπαρτολίνι, 86' Περογαμβράκης

Κυριακή 26/2

Χανιά - Παναιγιάλειος (15:00)
Άρης - Αν. Καρδίτσας (15:00 ΕΡΤ3
Τρίκαλα - Αγροτικός Αστ. (15:00)
Λαμία - Αιγινιακός (15:00)
Πανελευσινιακός - Πανσερραϊκός (15:00)
ΟΦΗ - Κισσαμικός (15:00)
Καλλονή - Αχαρναϊκός (15:00)
Πανθρακικός - Σπάρτη ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x