Stoiximan Super League

Δεν φώναξε τυχαία ο Λεμονής στην προπόνηση του Ολυμπιακού

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος εξηγεί στο sport-fm.gr τους λόγους που οδήγησαν τον Τάκη Λεμονή να «γκαζώσει» τους παίκτες του Ολυμπιακού, στην χθεσινή προπόνηση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, αποφάσισε να «πατήσει γκάζι» στη χθεσινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στου Ρέντη. Ο 57χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού «τσίτωσε» τους παίκτες του με τα όσα είπε για τα ματς που ακολουθούν και η ένταση της φωνής του δεν ήταν τυχαία.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έναν πολύ σημαντικό μήνα, με σπουδαία ματς στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο βασικός στόχος είναι προφανής, να «σκαρφαλώσουν» οι πρωταθλητές στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά για να συμβεί αυτό ο Ολυμπιακός θέλει πέντε νίκες στα πέντε ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Γιατί έβαλε τις φωνές ο Λεμονής στου Ρέντη; Η εμπειρία του 57χρονου τεχνικού έχει δείξει πως μετά από παιχνίδια εθνικών ομάδων, ελλοχεύει ο κίνδυνος για «στραβοπάτημα». Ο Ολυμπιακός μάλιστα την έχει «πατήσει» στο παρελθόν σε παιχνίδια μετά από διακοπή του πρωταθλήματος κι αυτό είναι κάτι που δε θέλει ούτε να σκέφτεται ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Λεμονής λοιπόν θέλησε να βάλει στην «πρίζα» τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Το ματς θα γίνει Σάββατο απόγευμα στο Φάληρο και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη και για έναν έξτρα λόγο. Να προσθέσουν πίεση στην ΑΕΚ, η οποία την Κυριακή το απόγευμα θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αν σε όσα προαναφέραμε προσθέσει κάποιος και την καλή αγωνιστική εικόνα που δείχνει φέτος ο Λεβαδειακός (μ’ έναν πολύ έμπειρο προπονητή όπως ο Ανιγκό) τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί ο Λεμονής ανέβασε τους τόνους στου Ρέντη.

Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει εύκολα τον Πλατανιά με 5-1 στο «Καραϊσκάκη», σημειώνοντας τη μεγαλύτερη (σε ότι αφορά την έκταση του σκορ) νίκη του τη φετινή σεζόν. Το ζητούμενο όμως για την ομάδα του Πειραιά είναι να συνεχίσει σ’ ανάλογο τέμπο.

Ο Λεμονής δεν έχει ακόμα αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του, ωστόσο το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ρομαό. Ο Τογκολέζος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος περιμένει και την επιστροφή του Πάρντο από την εθνική ομάδα της Κολομβίας και είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, ότι ο διεθνής εξτρέμ έρχεται ανεβασμένος.

Το πρώτο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, έχει «εκτοξεύσει» στα ύψη την ψυχολογία του Πάρντο και ο Λεμονής περιμένει τον παίκτη στου Ρέντη την Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x