Stoiximan Super League

Δεν ικανοποίησε η Βέροια στον Βόλο

Δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις η Βέροια, μένοντας ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου της τρίτης Εθνικής στη θεσσαλική πόλη.

Η Βέροια ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό στον Βόλο σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας σε είκοσι μέρες και έδειξε ακόμα ανέτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της, σε αντίθεση με τους Θεσσαλούς που ικανοποίησαν τον κόσμο τους που βρέθηκε στο γήπεδο.

Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τη Βέροια να ανοίγει το σκορ στο 2' με τον Παπαδόπουλο και τον Ολυμπιακό Βόλου να ισοφαρίζει στο 25' με πέναλτι του Ντα Κόστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 60' οι πολλές αλλαγές έριξαν το ρυθμό του αγώνα. Στο 85’, ο Μπαλάφας σημάδεψε το δοκάρι του Παλιούρα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης (75' Παλιούρας), Στουρνάρας (60' Στασινόπουλος), Μανάλης (71' Αγγελής), Ζώνας (71' Ζαρίφης), Τέλλος (46' Κωστόπουλος), Σταύρου (60' Κολημήτρας), Πότσι (78' Φραγκογιάννης), Οικονόμου (78' Πατσής), Ντα Κόστα (46' Κόκας), Φλίγκος (61' Αναστασίου), Δωματάς (71' Χατζής)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46' Λόπεθ), Ασίγκμπα, Μαραγκός (83' Ράδης), Χαροντάκης (53' Ναβαλόφσκι), Μαλόν, Τομάς (46' Άρτσε), Σάπερ (46' Μπαλάφας), Λινάρδος (66' Παπαγεωργίου), Μαυριάς (46' Φορτές), Παπαδόπουλος (46' Μίλιεβιτς) Μελικιώτης (46' Ξόμπλιος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x