Super League 2

Δεν κάνει… διακοπές ο Κρισάντους

Από ‘κει που είχε σταματήσει πριν το Πάσχα συνεχίζει ο Μακόλεϊ Κρισάντους. Το νέο (και νικητήριο) γκολ του Νιγηριανού ήταν το θετικότερο συμπέρασμα στη φιλική νίκη της ΑΕΚ επί της Καλλιθέας (3-2).

Ήταν να μην πάρει φόρα.

Γιατί από τότε που πήρε, ο Μακόλεϊ Κρισάντους δείχνει διατεθειμένος να μη σταματήσει πουθενά. Είτε πρόκειται για επίσημα, είτε πρόκειται για φιλικά παιχνίδια.

Σ’ αυτό που έδωσε λοιπόν η ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις των Σπάτων με την Καλλιθέα η διατήρηση της σχέσης του Νιγηριανού με τα δίχτυα ήταν το ενθαρρυντικότερο συμπέρασμα για τον Τραϊανό Δέλλα.

Βέβαια, αυτή τη σχέση τη διατήρησε και ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο ματς (το οποίο διήρκεσε λιγότερο από 90 λεπτά).

Αυτό το γκολ ωστόσο μάλλον οδήγησε σε χαλάρωση τους «κιτρινόμαυρους», καθώς η Καλλιθέα πρώτα ισοφάρισε με τον Αρναρέλλη κι έπειτα έφτασε στην ανατροπή με τέρμα του Ντουρμισάι (που είχε και δοκάρι στο παιχνίδι).

Κάπου εκεί ωστόσο η «Ένωση» σοβαρεύτηκε και αφού αποκατέστησε την ισορροπία με τον Μπαρμπόσα, έφτασε τελικά στη νίκη (3-2) με το τέταρτο γκολ του Κρισάντους στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Θυμίζεται ότι για το Σάββατο είναι προγραμματισμένο κι άλλο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό (17:00), ενώ μετά τη λήξη του σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα γευματίσει μαζί έπειτα από πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x