Super League 2

Δεν καταλαβαίνει τίποτα! (video)

Σε έναν πολύ «βαρύ» αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, η Λαμία έδειξε χαρακτήρα, επικράτησε 2-1 της Ζακύνθου μέσα στην έδρα της και άνοιξε τη μεταξύ τους διαφορά στους επτά βαθμούς.

Τίποτα δεν φαίνεται να πτοεί την Λαμία, που πέτυχε σημαντική νίκη με 2-1 στην έδρα της κόντρα στη Ζάκυνθο για την 21η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League.

Οι Φθιώτες δεν επηρεάστηκαν ούτε από την εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά ούτε και από τον κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής. Αντίθετα, το αποτέλεσμα τους αδικεί, καθώς θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ.

Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι, που είχαν ευκαιρία μόλις στο 5' να ανοίξουν το σκορ με τον Φατιόν, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη συνέχισε την πίεση, και αφού της είπε «όχι» αρκετές φορές ο πολύ καλός Ξενοδόχοφ, είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από αντίπαλο παίκτη, καθώς στο 15', ύστερα από σέντρα του Νεόφυτου, ο Αποστόλου, στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια, οι Λαμιώτες δεν άφησαν το... γκάζι, και είδαν ξανά το δοκάρι να τους στερεί το γκολ σε σουτ του Ντελέκου στο 30'.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα της Φθιώτιδας να πιέζει και να βάζει το πολυπόθητο δεύτερο γκολ να έρχεται στο 51'. Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ, η άμυνα της Ζακύνθου ολιγώρησε και ο Ρεπέτσας με εκπληκτικό γυριστό σουτ πέτυχε το 2-0.

Η πίεση συνεχίστηκε, όμως οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στη ροή του ματς και με τύχη, κατάφεραν να κάνουν το 2-1 στο 66' και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο Λέκκας έκανε ένα μακρινό σκαστό σουτ, με τον Μπλάζιτς να φαίνεται αρχικά πως έλεγχε την κατάσταση όμως η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του και κατέληξε σε γκολ.

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι όμως και η Ζάκυνθος δεν μπόρεσε να ζητήσει κάτι περισσότερο, με την Λαμία να παίρνει δίκαιη νίκη που τη στέλνει στο +7 από την ομάδα του Ιονίου.



Λαμία: Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Φατιόν, Γκιγιέρμο, Κωστόπουλος, Ομπράντοβιτς (83’ Νικλιτσιώτης), Ρεπετσάς, Ντελέκος (40’ Αντωνόπουλος) , Νεόφυτος, Καμαρά (90’ Σωτηράκος), Κακαράς

Ζάκυνθος: Ξενοδόχοφ, Καλλιβωκάς, Νόνης, Μπλέτσας (46’ Στασινόπουλος), Τσόπελας, Λέκκας (74’ Πιτταράς), Ευθυμιάδης (59’ Παπαδημητρίου), Καμπούρης, Αποστόλου, Κρολ, Πλαβούκος

Αναλυτικά η 21η αγωνιστική:

Νότιος Όμιλος

Πανηλειακός-Επισκοπή (3-0 α.α.)

Σάββατο 7 Μαρτίου
ΑΕΚ-Ερμιονίδα (18:30)

Κυριακή 8 Μαρτίου
Ηρακλής Ψαχνών-Φωστήρας (15:00)
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος (15:00)
Καλλιθέα-Παναχαϊκή (15:00)

Δευτέρα 9 Μαρτίου
Χανιά-Απόλλων Σμύρνης (18:00)

Βόρειος Όμιλος

Παρασκευή 6 Μαρτίου
Λαμία-Ζάκυνθος 2-1
(15’ αυτ. Αποστόλου, 51’ Ρεπέτσας - 66’ Λέκκας)

Κυριακή 8 Μαρτίου
Τύρναβος-Ολυμπιακός Βόλου (15:00)
Αιγινιακός-Πιερικός (15:00)
Απόλλων Καλαμαριάς-Εθνικός Σερρών (15:00)
Αγροτικός Αστέρας-Φωκικός (15:00)
Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας (18:00)

Η επόμενη (22η) αγωνιστική:

Νότιος Όμιλος

Ερμιονίδα-Πανηλειακός (3-0 α.α.)

Κυριακή 15 Μαρτίου

Χανιά-Ηρακλής Ψαχνών
Φωστήρας-ΑΕΚ
Απόλλων Σμύρνης-Αχαρναϊκός
Επισκοπή-Καλλιθέα
Παναχαϊκή-Άλιμος

Βόρειος Όμιλος

Κυριακή 15 Μαρτίου

Τύρναβος-Λαμία
Ζάκυνθος-Ηρακλής
Ολυμπιακός Βόλου-Αιγινιακός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Καλαμαριάς
Εθνικός Γαζώρου-Αγροτικός Αστέρας
Φωκικός-Λάρισα

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x