Stoiximan Super League

Δεν κρατιούνται Λέσκοτ-Χριστοδουλόπουλος!

Έτοιμοι να… μπουκάρουν συντομότερα του αναμενομένου στην 11αδα της ΑΕΚ δείχνουν οι Λέσκοτ-Χριστοδουλόπουλος. Αμφότεροι έκαναν θραύση στα τεστ και θα πάρουν χρόνο από το Σάββατο κιόλας με την Ανόρθωση.

Τρίβουν τα χέρια τους στην ΑΕΚ με τους Τζολέον Λέσκοτ και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Πέραν της δεδομένης ποιότητας που προσφέρει στην «Ένωση» η προσθήκη τους, το ακόμα καλύτερο για εκείνη είναι πως δεν θα χρειαστεί να περιμένει πολύ για να την καρπωθεί.

Τόσο ο Άγγλος αμυντικός, όσο και ο Έλληνας εξτρέμ έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση στα εργομετρικά τεστ που υποβλήθηκαν από τον γυμναστή, Παναγιώτη Βούλγαρη. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το απόγευμα προπονήθηκαν κανονικότατα στα Σπάτα και αγωνίστηκαν εκ νέου στο δίτερμα.

Εκεί όπου ο Τιμούρ Κετσπάγια φανέρωσε εκ νέου τις σκέψεις του για το πώς θα τους αξιοποιήσει, με τον Χριστοδουλόπουλο να τοποθετείται αυτή τη φορά στο αριστερό άκρο της επίθεσης (σ.σ. στην πρώτη προπόνηση είχε ρόλο επιτελικού) και τον Λέσκοτ να δοκιμάζεται ξανά σε τριάδα στην άμυνα, επιβεβαιώνοντας την πρόθεση του Γεωργιανού να δουλέψει μαζί του το 3-5-2.

Όλα αυτά πάντως θα αρχίσουν να φαίνονται καλύτερα στα παιχνίδια και γι’ αυτό τον λόγο οι δυο παίκτες θα συμπεριληφθούν κανονικά στην αποστολή για το φιλικό με την Ανόρθωση. Θεωρείται βέβαιο εξάλλου ότι (αφού είναι σε καλή φυσική κατάσταση) θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, δίνοντας μια πρώτη γεύση στον προπονητή τους, αλλά και στον κόσμο της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x